Algemene informatie

Herinneringsmedaille

Vind je het leuk om een mooi aandenken te hebben aan deze run? Bestel dan een herinneringsmedaille voor € 2,75 die je aan iedereen kan laten zien als bewijs van de deelname. Deze medaille kan je reserveren bij de inschrijving of op de dag zelf aanschaffen bij de organisatie van de DRR.

 

Tijdregistratie

Om alle tijden goed te kunnen registreren maken we gebruik van een ‘mylaps bibtag’. Deze tag zit verborgen in het startnummer en zorgt voor een betrouwbare tijdsregistratie.

 

Finishtijden

De tijden zijn ’s avonds te zien op www.uitslagen.nl

 

Parcoursrecord

Weet je het parcoursrecord op de halve marathon te verbreken dan win je €100,- en zet je het nieuwe record!

De recordtijd halve marathon heren staat momenteel op: 1 uur 7 minuten en 30 seconden. Voor de vrouwen staat dit record op 1 uur 20 minuten en 57.

 

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van de Kidsrun is direct na de start van 5 km rond 13.00 uur.

De prijsuitreiking van de 5 kilometer vindt plaats na de start van de 10,5 km rond 14.00 uur.

De prijsuitreiking van de 10,5 kilometer en de halve marathon is rond 16.30 uur.

 

Douchegelegenheid en kleedkamers

In de sporthal van de Hokhorst zijn kleedruimtes voor dames en heren aanwezig met douches. Volg de borden in sporthal.

Beeldmateriaal en privacy

Een paar dagen na het evenement zetten wij foto’s van deelnemers van de Dorps Run Renswoude op deze website. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor deelnemers schade kunnen ondervind en plaatsen geen namen bij de beelden. Toch vinden we het belangrijk om jouw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s.

Met dit bericht vragen we daarom toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal.

Als er bezwaren zijn op het maken van foto’s en het plaatsen op onze website en social media zullen wij stoppen met het plaatsen van foto’s en gebruiken wij alleen onze website voor berichten.
Wij maken met veel plezier de foto’s en er worden foto’s gedeeld en bekeken. Wij willen dit graag blijven doen en wij wachten de reacties af. Het is niet mogelijk om voor iedere foto toestemming te vragen.